Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Около и след обяд отново ще превали

Около и след обяд отново ще превали

Температурите слабо ще се понижат.

Днес в сутрешните часове явленията в Западна България временно ще затихнат, а облачността ще серазкъса и над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Около и след обяд отново наместа в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, интензивни ще саявленията главно в планинските райони. Остават условията за градушки.

Над Източна България щепреобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без валежи, прогнозират от НИМХ към БАН, цитирани от ИА "Фокус". Ще духа слаб до умеренсевероизточен вятър. Температурите слабо ще се понижат и преобладаващите максимални ще бъдат между25 и 30 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат около 24-26 градуса. Температурата наморската вода е 22-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините в Западна и Централна България ще има значителна облачност, около и след обяд купесто-дъждовна. На места ще превали краткотраен дъжд, временно интензивен, придружен с гръмотевици. Многослънчеви часове ще има над масивите в Източна България. Ще духа умерен, по билата и временно силенвятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 20 градуса, на 2000 метра – около13 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега