Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Основните цели на Порта - увеличаване на товарооборота и запазване на круизните кораби

Основните цели на Порта - увеличаване на товарооборота и запазване на круизните кораби

Една от основните задачи на пристанището за периода 2015–2016 г. е увеличение на товарооборота с 10-15 % спрямо миналата година, за да запазим всички работни места. Това заяви Диян Димов по време на среща с колектива и представителите на синдикатите, която се проведе днес в пристанището.

Една от основните задачи напристанището за периода 2015–2016 г. е увеличение на товарооборота с 10-15 %спрямо миналата година, за да запазим всички работни места. Това заяви  Диян Димов по време на среща с колектива ипредставителите на синдикатите, която се проведе днес в пристанището.Инициативата за срещата бе на изпълнителния директор на дружеството и насиндикалните организации, а целта е подобряването на диалога междуръководството, служителите и социалните партньори на пристанището.             

Запазване напосещенията на круизни кораби, въпреки кризата в Украйна е втората ни основназадача, върху която ще работим, допълни Димов по време на срещата.Предприеманена мерки за подобряване на инфраструктурата съвместно с  Държавно предприятие „Пристанищнаинфраструктура” на 11-то, 12-то и 13-то корабни места, удълбочаване накорабните места до проектните дълбочини, ремонт на паважната настилка иподкрановия път, изграждане на бетонова настилка на площ от  9 200 кв. метра – това са основнитеинфраструктурни обекти, които предстоят да се изпълнят. Допълнително сеподготовя проект за рехабилитация на кейовия фронт. За ремонта  и обновяването на подемно – транспортнататехника и съоръжения има ясно определени правила и програма за изпълнение.          

„Друганемаловажна цел е вертикалната планировка на Магазия 1 и проекта за рехабилитацияи за облагородяване на района до входа на Зоната за обществен достъп, обектикоито ще допринесат за увеличаване на приходната част от баланса надружеството“ заяви Диян Димов.          

"Отмениджмънта на дружеството  зависи даосигурим кораби и товари и да създадем условия за обработката им, а от вас всетака качествено и в срок да ги обработите. Това ще ни даде възможност дазадържим клиентите си при високата конкурента среда в която работим с още шестпристанищни оператора в района на Бургас”, каза Димов. Той допълни, че няма да прави компромис с качеството наработа, сроковете за обработка и цените, които предлага порта.         

Изпълнителният директор не скри и заплахите и рисковете предпристанището, като увеличението  нацените на еленергията, ниската енергийна ефективност на елсъоръженията икризата в региона на Черно море. За настоящата година ръководството надружеството не планира съкращения.Синдикатитеи изпълнителния директор се договориха такива срещи  да се провеждат периодично в годината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега