Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбор "Циципас" триумфира на тенис турнира "Оксиком Оупън"

Отбор "Циципас" триумфира на тенис турнира "Оксиком Оупън"

Отборният турнир по тенис за момчета до 10-годишна възраст се проведе през почивните дни.

Отборният турнир по тенис за момчета до 10-годишнавъзраст „Оксиком Оупън“ завърши с победа за отбор „Циципас“, воден от капитанМартин Захариев. След вълнуващи два дни двубои, крайното класиранеотреди второто място за отбор „Чорич“, с капитан Стефан Пантов, а на трето ичетвърто се наредиха съответно тим „Зверев“, предвождан от капитана ЕленаКралева и отбор „Шаповалов“, с капитан Мартин Атанасов.

Оспорваната надпревара се проведе през уикенда накортовете на ТК „СА Несебър”. Участие взеха 16 от най-добрите тенис надежди наБългария, представители на школите в София, Бургас, Стара Загора, Плевен,Пловдив, Свиленград, Ямбол, Хасково, Варна, Кюстендил, Димитровград, Смолян иГаброво. Те бяха разпределени в четири тима.  Всеки от тях носеше името на утвърден младтенисист от световна величина, което допълнително мотивира децата.

Една от целите на детския турнир бе да даде намладите атлети възможността да усетят в по-голяма степен отборния дух натениса, както и да поддържат състезателния ритъм и през зимните месеци.Благоприятните метеорологични условия и атмосферата на приятелска конкуренциясъщо спомогнаха за приятното прекарване на малките тенисисти и технитеродители.

Организатори на надпреварата бяха БългарскаФедерация по Тенис, ТК „СА Несебър” и „Оксиком“, като брандът бе и генераленспонсор. Турнирът се осъществи с подкрепата на “Doppelherz” и ”Победа” АД.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега