Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пияни младежи излетяха през прозорец на заведение, единият е в тежко състояние

Пияни младежи излетяха през прозорец на заведение, единият е в тежко състояние

Пияни младежи излетяха през прозорец на заведение, единият е в тежко състояние, съобщават от полицията.

Пияни младежи излетяха през прозорец на заведение, единият е в тежко състояние, съобщават от полицията. Тази нощ около 01.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Камено е получено съобщение за скандал, прерастнал в сбиване между петима младежи, възникнал в заведение «Централ» в Камено.

Констатирано е, че след употреба на алкохол по битови причини между клиенит на заведението възниква пререкание, което прерастнало в сбиване. Единият от младежите – П.Г., 18-годишен от Камено политнал и опитал да се хване за близко намиращия се Т.Й., 31-годишен от Камено, като заедно с него паднали през прозорец, разположен на около 5 м. от земята, счупвайки стъклото му.

При идването на полицаите на местопроизшествието П.Г. лежал неподвижно на земята под прозореца, а Т.Й. бил тръгнал да търси лекарска помощ в поликлиниката в града. Пострадалият П.Г. е откаран в МБАЛ - Бургас, където му е направена спешна операция, но продължава да е в тежко здравословно състояние.

Т.Й. получил натъртвания и охлузни рани от падането, тъй като след повличането от П.Г. през прозореца вероятно е паднал върху тялото му. От скандала пострадал и трети мъж от Камено, който е настанен за лечение в бургаската болница. Причините за инцидента в заведението са в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Камено по образуваното досъдебно производство.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега