Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проблеми с ухото предизвикали смъртта на Теодора Балабанова

Проблеми с ухото предизвикали смъртта на Теодора Балабанова

Проблемът довел до т.нар. вертиго - състояние на пълна дезориентация.

Проблеми с ухото са предизвикали смъртта на българския водолаз Теодора Балабанова. Това коментира съпругът й - Михаил в ефира на Нова телевизия. Проблемът довел до т.нар. вертиго - състояние на пълна дезориентация. Това попречило на гмуркачката да се върне на повърхността и тя се удавила.

"Нещастието се случи на 40-ия метър, в края на дайва. Теодора се държа абсолютно геройски до последно, не изпадна в паника, просто в един момент ресурсите свършиха", разказва Балабанов, който към момента е настанен в гръцка болница, в тежко състояние. Той също е станал жертва на вертиго, но е успял да се измъкне от водата.

Припомняме Ви, че българката Теодора Балабанова се удави при гмуркане в Гърция в опит да подобри световен рекорд. По думите на съпруга й, двамата са успели да достигнат тази дълбочина. При изкачването обаче на двамата им прилошало. Според властите в южната ни съседка, смъртта на Балабанова е настъпила малко след 18 часа в неделя. 

Балабанова трябвало да се гмурне на дълбочина от 231 метра - с 10 метра повече от досегашния рекорд. Предварителните изчисления показвали, че гмуркането ще отнеме над 5 часа. Двамата съпрузи са смятани за едни от най-големите професионалисти в сферата и са положили сериозни усилия за подготовка на гмуркането.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега