Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Рестарт на сезона в Бургас, плажната ивица е 100% свободна зона

Рестарт на сезона в Бургас, плажната ивица е 100% свободна зона

Циганско лято даде рестарт на сезона и върна спасителите на плажа. От вчера Северната ивица в Бургас отново стана охраняема зона.

Циганско лято даде рестарт на сезона и върна спасителите на плажа. От вчера Северната ивица в Бургас отново стана охраняема зона. Професионална машина е ангажирана днес да почисти от водорасли целия плаж, съобщиха от фирмата концесионер. Допълнително е наета и бригада, която е започнала паралелно почистване на ивицата на ръка.

Причината за спешните мерки, е че топлото септемврийско слънце, благоприятните температури на морската вода и въздуха доведоха на плажа в Бургас стотици плажуващи да събират слънчев загар, които дадоха втори старт на летния сезон. За нуждите на водното спасяване са осигурени четири обходни двойки спасители, оборудвани с радиостанции, които за минути могат да покрият периметъра на цялата ивица. Спасителите ще работят от 8 часа сутринта до 18 часа вечерта.

На плажа отново е осигурен медицински екип и постоянно дежурство на медицинска линейка. На разположение на плажа са съблекалните, за спортуващите-волейболните игрища, детските кътове за забавления. И през есента за гостите на плажа е осигурен безжичен интернет за свободен достъп.

За сигурността на туристите работят и камерите за видеонаблюдение. Територията на плажната ивица е 100 процента свободна за разполагане на плажните аксесоари на посетителите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега