Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Световни звезди помагат на България

Световни звезди помагат на България

Бил Клинтън, Селин Дион, Мохамед Али и Майкъл Джордан са Посланици на добра воля на Global Village Foundation International – организация, която ще дари тази седмица 500 пакета с хранителни продукти на българи в неравностойно положение и хора с увреждания.

Бил Клинтън, Селин Дион, Мохамед Али  и Майкъл Джордан са Посланици на добра воля на Global Village Foundation International – организация, която ще дари тази седмица 500 пакета с хранителни продукти на българи в неравностойно положение и хора с увреждания.  

Инициативата e в помощ на част от социалните програми на Столична община и се осъществява с нейна подкрепа. Дарението ще бъде направено лично от създателя на GVCF Янк Бари и прието от заместник-кметa Албена Атанасова.  

До този момент Фондацията е направила две дарения в страната. През миналата година дарява памперси, бебешки храни и одеала за Дома за медико-социални грижи в кв. Лозенец в София, а в началото на месец ноември 2012 GVCF дари над 500 кг. с хранителни продукти като брашно, ориз, боб, чай и мед на Асоциация “Свободна Сирия” в България. Продуктите ще бъдат раздадени на сирийските бежанци в лагерите в страната, като тази помощ  ще бъде оказвана ежемесечнo.  

Global Village Champions Foundation е създадена през 1995 година от Янк Бари като международна неправителствена организация. Мисията й е предоставяне на храна,  медикаменти, дрехи, образователни пособия, играчки и други необходими припаси на нуждаещи се хора по цял свят, изграждане на хранителни банки и привличане на влиятелни личности, които да подпомогнат каузата й.

За времето си на действие GVCF е доставила в различни държави 810 000 000 безплатни хранителни продукти на най-нуждаещите се по света, като целта й е до края на 2013 година бройката да нарасне до 1 млрд.   Като основател на Global Village Champions Foundation Янк Бари е носител на 20 международни награди за хуманитарна дейност.  За 2012 г-н Бари е номиниран за Нобелова награда за мир. Неговата цел е да постигне “Ден без глад по света” до 31 декември 2013 година.  

„Нека заедно с българските медии и българската общественост да продължим световната акция за подпомагане на гражданите да поемат инициатива за хуманитарна помощ в собствените си градове и държави” – споделя Янк Бари.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега