Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Седем души пострадаха при катастрофа рано тази сутрин в Бургас

Седем души пострадаха при катастрофа рано тази сутрин в Бургас

Като по чудо всички те са получили единствено леки наранявания.

Седем души пострадаха при катастрофа в Бургас. Като по чудо всички те са получили единствено леки наранявания. Само двама от тях са настанени за лечение в бургаска болница, като опасност за животите им няма.

Произшествието се случило рано тази сутрин, около 6:30 часа, на кръстовището на ул. "Струга" и ул. "Стефан Стамболов". По това време над Бургас се стелеше гъста мъгла, която ограничаваше видимостта на пътя.

ПТП-то е настъпило между две леки коли - "Рено" и "Ауди". Вторият автомобил се движел по път с предимство, по бул. "Стамболов", от ж.к. "Славейков" към ЦГЧ. Реното пътувало по ул. "Струга". Леката кола минала на жълт светофар и поради намалената видимост водачът не успял да отреагира и блъснал Аудито.

Пострадали при произшествието са общо седем души, петима от които са прегледани и освободени за домашнолечение с леки наранявания, посочват от ОДМВР - Бургас. В отделение "Неврохирургия" за наблюдение санастанени водачът на Аудито и неговият спътник, които получили контузии потялото и травми в областта на краката, но са без опасност за живота.

Пътното произшествие причини затруднения в сутрешния час пик. Образувалите се задръствания в района наложили извънредно ръчно регулиране на трафика в натоварената отсечка, посочват още от областната дирекция на МВР.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега