Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силна година за огнените знаци! Вижте какво ни очаква през 2019-а в прогнозата на Нели Георгиева

Силна година за огнените знаци! Вижте какво ни очаква през 2019-а в прогнозата на Нели Георгиева

Огнена година очаква всички ни, но най-вече представителите на огнените знаци!

Отначалото на 2019 година ще стартираме нова рубрика посветена на астрологията.Наш спътник в това начинание ще е НелиГеоргиева. С астрология се занимава от както сепомни, а професионално е поела по пътя към разчитане на звездите и планетитеоще през 2013-а година.

За себе си тя споделя, че е „чувствително Раче, майка на Близначе, съпруга на Дева“. Обожава работата си и личната ѝ мисия е да представя астрологията на хората по достъпен начин,за да им стане по-близка и лесна за разбиране Специалноза читателите на “PoligrafF” Нелидава кратка прогноза за 2019-а годината в аванс. Предстоят още астрологичниновини, очаквайте ги с нетърпение! 


Динамична и знакова година предстои за всички зодиакални знаци. Ще впрегнемдуховните си вярвания в практика! Някои  от нас ще излязат отфитнес залите и ще влязат в йога центровете. Други ще напуснат работата в офис и ще станатфрийлансери. Трети ще продадат комфортните си автомобили и ще се качат на велосипеди. Ще ни се искада скъсаме оковите на материалното и да открием нови възможности да печелимпари. Ще станем по-отговорни към Планетата и ще искаме да поправим грешките си.  

Огнена година очаква всички ни, но най-вече представителите на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец.Юпитер, транзитиращ в собствения си знак Стрелец, ще подпали почвата подкраката Ви ище Ви поканина огнен танц в мажорни гами – все пак Юпитер е носителят на оптимизма, добротонастроени и купона. Но освен, че новогодишното празнично настроение ще Ви държидо средата на февруари, е добре и да запретнете ръкави и да отметнете голямоколичество  работа. Особено в първатачетвърт на годината, защото се очаква спад в енергията Ви със затоплянето навремето.

За мързел е трудно да се говори, но все пак – няма да Ви е лесно да се стегнете.Най-големите късметлии сред Вас ще са Стрелците –рискувайте! И без това ви е в кръвта, обичате хазарта. Тази година Ви е разрешено – безугризения. Някои от Вас е възможно към края на годината да срещнат половинката си,сродната душа, с която ще прекарат живота си. Лъвовете също ще намажат нещо върху своите филии, като е много вероятно дае измерено в кеш. Най-трудно ще е на Овните,на които със сигурност ще им се наложи да забавят темпото след лятото. И акоповечето нормални хора биха го приели като почивка, Овните издивяват,  ако трябва да живеят на бавни обороти. 

Работа, работа и пак работа за земните представители Телец, Дева и Козирог, като каишаотново ще опъва последния. Годината започва удърно за Вас, земляни. Малкият бизнес ще станепо-голям. Ощев началото на януари ще Ви осенят гениални идеи как да се разрастнете корпоративно. Прекраснагодина за печалби за работните пелички! Въпреки, че Телецът не е от най-работните знаци, обонянието му за кеш е всепризнато итази година няма да става от дивана, без някой да му плаща за това.  Девитеще инвестират в имот, или ще ремонтират вече наличния. Във всеки случай щеим се наложи да се застояват вкъщи, макар че Девите всеще си намерят работа в някое почти съвършено кътче,което да превърнат в идеално. Козирози, Вие отново ще бутатекервана – първите 6 месеца от годината ще са работнически гърч, от юли месец ще може давидите резултата от усилията Ви. Не, че Ви чака почивка… 

Водните представители на Зодиака ще се чувстват добре в кожите си.На някои ще им се отвори възможност да превърнат свое творческо хоби в (добре)платена работа. Ако има ентусиасти на тема духовни практики, йога, медитация,че и езотерика, ще впрегнат знанията си в практика и като нищо ще се лепнат последователиза тях. Раците са на гребена навълната, особено по времето на лятното Новолуние в Рак на 2.07. 19 г. и последващотоСлънчево затъмнение – много силен период за нови стартове и преобръщане нарезултата. Скорпионите ги очаква странна година. След март месец затегнетеколаните и бъдетеготови за резки обрати. На Рибите неим беше много комфортен края на 2018-а, но и през 2019-а ще им се налага да се сблъскват с така омразните от тях битовизми.Не може ли просто да Ви остави този свят да си живуркате в мечтите си? Не може! 

Тегава година за интелектуалните въздушни представители  Близнаци,Везни и Водолей. Ще имате чувството, че от началото на годината нищо не се случва, но екшънът ще започне от пролетта. Ще бръмчите, летите, пърхате с мигли, но резултатът все ще ви сеизплъзва. Урокът тази година се нарича “заземяване” – стъпете на земята, огледайте се и се вижте през очите надругите. Дали Ви харесва видяното? Близнацитеще имат знакова година за отношенията с половинката си – ще имате чувството, че някой Ви се изплъзва, точнокакто Виепринципно правите, когато сте хванати във връзка. И усещането няма да Ви хареса. Везните може да сменят приятелския сикръг – съвсем доброволно. Може би вече не се чувствате част от тази общност? Водолеите отново ще имат проблеми справилата. Тази година повече от обикновено. Хайде, признайте си, че всъщност имате вътрешна нужда от граници истени, а не просто да ги събаряте наред.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега