Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Симов: Залагаме на реална кампания, а не на кабинетни размишления и медийни балони

Симов: Залагаме на реална кампания, а не на кабинетни размишления и медийни балони

БСП е единствената партия в България, която прави реална кампания за Европейските избори - основана на разговор с хората, а не на кабинетни размишления и на медийни балони. Това заяви Александър Симов – кандидат за европейски депутат от "Коалиция за България" на пресконференция в Бургас.

БСП  е единствената партия в България, която прави реална кампания за Европейските избори - основана на разговор с хората, а не на кабинетни размишления и на медийни балони. Това заяви Александър Симов – кандидат за европейски депутат от "Коалиция за България" на пресконференция  в Бургас.

„Кандидати за европейски депутати от листата на Коалиция за България днес бяхме на обиколка в Бургас. Лично се срещахме с граждани, интересувахме се от тяхната позиция за нещата, които трябва да се променят както в националната, така и в европейската политика“, допълни Симов.

По думите му, хората се интересуват от социалната политика на кабинета на Пламен Орешарски и как ще бъде продължена тя. "Хората оценяват свършеното дотук. Те разбират, че всичко в социалната сфера е постигнато в изострена обстановка и са склонни с гласа си да дадат кредит на доверие на кабинета", допълни Симов.

Според него дясната политика не е сработила, дори е породила евроскептицизъм у хората. „Те не са усетили Европа като реална част от техния живот, като нещо добро. Хората са чувствителни и на темата, че Европа ни третира като второ качество хора", коментира Симов.

По време на днешната пресконференция присъстваха професор Николай Джагаров и Николай Тишев  - кандидати за европейски депутати от "Коалиция за България", проф. Румен Гечев – народен представител и Евгений Мосинов - общинският председател на БСП.

Според проф. Гечев БСП успява да хармонизира  развитието на България с това  на Европейския съюз. „За последните месеци по отношение на българските производители и потребители  създадохме  два закона, които ги касаят пряко. Единият е за потребителския  кредит, а другият е законът за конкуренцията, който ще бъде финализиран на второ четене в НС. Успяхме да направим така, че условията за теглене на потребителски кредит в България да са същите, както в Германия, Франция и Италия. Българските семейства, веднъж изтеглили ипотечен или потребителски заем, вече имат пълната свобода да сменят банките си, с такива, които предлагат по-изгодни условия. Това от своя страна ще доведе до засилване на конкуренцията, подобряване на банковите услуги и намаление на лихвите", каза Гечев.

По-рано днес кандидатът за евродепутат от листата на Коалиция за България Александър Симов и общинският лидер на БСП - Бургас Евгений Мосинов разговаряха днес с граждани в информационния пункт на БСП в центъра на Бургас и раздадоха на хората разяснителни материали за Евроизборите.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега