Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тази седмица КАТ ще проведе акция "Колан"

Тази седмица КАТ ще проведе акция "Колан"

По време на операцията пътните полицаи у нас ще следят и за наличието на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

Тази седмица, на територията на цялата страна, Пътна полиция ще осъществи масирани проверки за използването на обезопасителни средства по време на пътуване. Т.нар. "Акция Колан" се осъществява по инициатива на TISPOL – Европейската организация на службите на пътна полиция във всички страни членки на организацията.

От днес до 17 септември ще има засилени проверки сред водачите и пътниците в автомобилите дали слагат предпазни колани, а при ползващите мотоциклети, ще се следи за каски. Освен това пътните полицаи ще проверяват и за използването на обезопасителни столчета при превозването на деца в автомобилите.

Основната цел на операцията е да се осъзнае от водачите и пътниците, че неизползването на обезопасителни средства води до значително увеличаване на риска от сериозен травматизъм и дори смърт при инцидент на пътя.

По време на операцията пътните полицаи у нас ще следят и за наличието на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега