Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три са жертвите при верижната катастрофа в тунела Витиня

Три са жертвите при верижната катастрофа в тунела Витиня

Три са жертвите при верижната катастрофа в тунела Витиня. Тежко пострадалите са четирима. Движението е пренасочено към стария път, където има екипи, които регулират трафика. Пропускат се само леки автомобили.

Три са жертвите при верижната катастрофа в тунела Витиня. Тежко пострадалите са четирима. Движението е пренасочено към стария път, където има екипи, които регулират трафика. Пропускат се само леки автомобили.

Главен комисар Георги Костов уточни, че в произшествието, станало малко преди 13 часа днес, са участвали 51 превозни средства, 10 от които тежкотоварни. Спасителните екипи са транспортирали до различни болнични заведения 10 души, чието състояние е тежко, но няма опасност за живота им. По думите му, вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства, довели до трагичния инцидент. 

"В тунела имаше много затиснати хора и никаква помощ. Дойдоха две линейки без лекари. Пожарна и ред други организации за помощ доxдоха след около час. Вадехме затиснати хора от колите сами", сподели пред "24 часа" очевидецът на зверската катастрофа в тунела в прохода Витиня Емил Александров. Той се озовал в близост до мелето и е участвал в спасяването на ранени.

"Знаете ли какво е усещането да вадиш човек, които от повече от половин час не знае къде се намира? Знаете ли колко е зловещо? Знаете ли какво е чувството да чуете - тук в колата има човек и той е жив?Не се гордея, че помогнах на трима души, а го смятам за дълг да се помогне в такива случай. Лошото е, че и тук имаше хора, които само гледах,а снимаха и се отдръпваха, ако се наложеше да се помага...", емоционално разказа Александров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега