Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Туристи се млатиха заради украинка в дискотека на плажа в Сарафово

Туристи се млатиха заради украинка в дискотека на плажа в Сарафово

На 08.07. около 04.00 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент с румънски турист, осъществен в кв. «Сарафово», ул. «Ангел Димитров» № 54.

На 08.07. около 04.00 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за инцидент с полски турист, осъществен в кв. «Сарафово», ул. «Ангел Димитров» № 54.

Установено е, че полският гражданин Д.Ф., 30-годишен пристигнал в България със свой 21-годишен приятел, като неорганизирани туристи. Поляците отседнали на квартира в кв. «Сарафово». В същия квартал в х-л «Атлантис» отседнали и трима украински туристи – Р.Ж., 17-годишен, Е.З., 21-годишен и 18-годишната А.Б. Двете групи туристи се срещнали при посещението на дискотека «Ларго» в бургаския квартал, като между тях възникнало спречкване.

Повод за пререканието били неприлични забележки на поляците по отношение на 18- годишната украинка. Установено е, че и петимата младежи били употребили алкохол, като излезли на улицата за да се разберат. В следствие на спречкването Р.Ж. нанесъл удар с ръка в лицето на Д.Ф., който паднал на земята, ударил си главата и за кратко изгубил съзнание.

След като се свестил Д.Ф. се оплакал в полицията, като заявил липсата на златен синджир на стойност 500 евро, но не обвинил директно украинските туристи. Полякът с рана на главата, е откаран в МБАЛ - Бургас, където е прегледан и освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега