Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Усложнена зимна обстановка в Поморие

Усложнена зимна обстановка в Поморие

Смущения в електрозахранването има на територията на цялата община. Селата Козичино и Горица са без ток от два дни. В с. Страцин и с. Габерово, ел. захранване няма от 23.00 ч. вчера, а в с. Медово и с. Бата - от 08.00 ч. днес.

Смущения велектрозахранването има на територията на цялата община. Селата Козичино иГорица са без ток от два дни.  В с.Страцин и с. Габерово, ел. захранване няма от 23.00 ч. вчера, а в с. Медово и с.Бата - от 08.00 ч. днес.         

От EVNсъобщиха, че смущенията са поради авария на далекопровода, а аварийните групиработят непрекъснато.Поради аварията е възможно да възникнат смущения и въвводоподаването на населените места, които са с елекрически  помпи. Това са селата Горица, Козичино,Медово, Бата, Белодол, Габерово и Дъбник.        

Пътищата в общинаПоморие са заснежени и заледени, но проходими при зимни условия. Най-трудно проходими са пътищата за селата Габерово и  Бата, поради обледяване. Заснежени итруднопроходими поради преспи и навявания са пътищата за селата Козичино,Косовец и Белодол.

От Общината призовават гражданите, които нямат спешна нужда да не пътуват.Дежурните телефони на които можете да сигнализирате при необходимост са: 0596/22504, 24003, 070011301 и 112.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега