Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цачева: Никога няма да използваме страховете на българските граждани за политически цели

Цачева: Никога няма да използваме страховете на българските граждани за политически цели

В неделя кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев бяха на посещение в Бургаска област.

В неделя кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев бяха на посещение в Бургаска област. Двамата бяха придружавани от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, областния координатор на ГЕРБ в Бургас и народен представител Димитър Бойчев, кмета на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и народни представители.

Първа спирка в обиколката на кандидата за вицепрезидент бе Поморие и по-специално  новоизграденото пристанище в крайморския град. Пламен Манушев получи рул като символичен подарък, с пожелание да води политиката на страната в правилната посока. След това Цачева и Манушев, заедно с придружителите си, посетиха Айтос, Созопол, Приморско и Царево. Кандидатската двойка на ГЕРБ се срещна с жители на градчетата, симпатизанти на партията и представители на местния бизнес.  Двамата поеха ангажимент да работят за доброто развитие на всички общини и за насърчаване на доброто взаимодействие между държавните институции и местната власт.

Последната спирка от днешната обиколка е Бургас. В областния град Цачева и Манушев пристигнаха за основното предизборно мероприятие на ГЕРБ – големия предизборен концерт с участието на Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове. Кандидат-президентската двойка бе представена от Цветан Цветанов в разгара на програмата.

"Всички европейски партньори на България признават ефективността от усилията на правителството на Бойко Борисов за опазване на външната европейска граница. Ние никога не сме подценявали притесненията на българските граждани, но никога няма да използваме страховете на хората за постигане на политически цели. България има нужда да устои на предизвикателствата, за да продължи да гарантира сигурността на всички европейски граждани така, както в момента", заяви Цецка Цачева пред бургазлии. Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че България е била силна и уважавана държава, само когато народът е бил обединен.

"Като президент аз ще гарантирам, че нацията ни ще остане единна. Ще работя за образована и просперираща нация, която да живее в сигурна и стабилна държава. Всички власти трябва да работят в синхрон, за да бъде защитен конкретния интерес на всеки български гражданин. Ако ни се доверите, ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще се борим за просперитета на България. Ние ще бъдем гарант, че ще продължим да следваме единствения верен път на развитие – европейският", каза още Цецка Цачева.

Цветанов призова хората да направят своята равносметка за направеното от ГЕРБ. „Ние доказахме с всичко постигнато от нашите кметове, депутати, министри, от премиера Бойко Борисов, че работим в интерес на всички български граждани“, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Споредд Цветан Цветанов, президентските избори трябва да гарантират стабилността на България.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че единствената вярна посока на развитие за България е Европа. „Стабилността на страната ни трябва да бъде запазена, защото държава без стабилност не може да се гради. Трябва да гласуваме на 6-ти ноември, за да запазим сигурността, която има в момента в България. Страната ни трябва да остане мирна и просперираща. Първата жена президент Цецка Цачева ще направи така, че всички европейски народи ще уважават България“, подчерта вицеадмирал Манушев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега