Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

14-годишен "шофьор" предизвика катастрофа, двама младежи загинаха

14-годишен "шофьор" предизвика катастрофа, двама младежи загинаха

Пострадали са двама от пътниците - на 15 и 19 години, които са настанени в болница, без опасност за живота. Като по чудо неправоспособният водач е без никакви наранявания. Невредим е и шестият младеж, пътувал в автомобила.

14-годишен "шофьор" предизвика катастрофа в Добрич рано тази сутрин, около 3:30 часа, информират от пресцентъра на Прокуратурата. При инцидента са загинали двама младежи на по 19 години. Пострадали са двама от пътниците - на 15 и 19 години, които са настанени в болница, без опасност за живота. Като по чудо неправоспособният водач е без никакви наранявания. Невредим е и шестият младеж, пътувал в автомобила.

По случая с тежкото пътно произшествие е образувано досъдебно производство, което се ръководи от Окръжната прокуратура в Добрич за причиняване по непредпазливост смъртта на повече от едно лице, извършено от водач без необходимата правоспособност – престъпление по член 343, ал. 3 от НК. Момчето не е консумирало алкохол. По предварителни данни произшествието с двама загинали е възникнало заради високата и несъобразена скорост.

Преди произшествието в автомобила са били общо седем души. Един от компанията е слязъл малко преди катастрофата. 14-годишното момче загубило контрол над колата, завило наляво, преминало през мантинелата и се ударило в електрически стълб, който се намира на разделителната ивица. От ударите колата  преодоляла и другата успоредна мантинела и се озовала в насрещното платно за движение. Всичко това се случило на един от основните булеварди в Добрич – „Добруджа“, в посока към площад “Тракийски“ към балчишката бензиностанция в района над агромагазина.

Лекият автомобил бил управляван като служебен от бащата на Руслан, който работел в строителна фирма. Извършен е оглед на местопроизшествието, което е било посетено лично от окръжния прокурор на Добрич. Неправоспособният водач е отведен в районното управление на МВР в Добрич и малко по-късно днес ще бъде привлечен към наказателна отговорност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега