Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

14 месеца условно наказание получи бургазлия за опит за блудство и кражба

14 месеца условно наказание получи бургазлия за опит за блудство и кражба

Наказание 1 година и 2 месеца лишаване от свобода при 3 години изпитателен срок наложи Районен съд – Бургас на Асен Кънчев. Той бе признат за виновен в това, че 15.06.2011 г. в гр.Бургас, в канал на неизползваемо бетонно съоръжение от пътен възел Бургас - Каблешково, извършил опит за блудство с малолетно момиче, като употребил за това сила- хванал я за ръката и я бутнал в канала, държал я за ръцете, отправил й заплаха да не вика защото ще стане по-лошо.

Наказание1 година и 2 месеца лишаване от свобода при 3 години изпитателен срок наложи Районенсъд – Бургас на Асен Кънчев. Той бе признат за виновен в това, че 15.06.2011 г. вгр.Бургас, в канал на неизползваемо бетонно съоръжение от пътенвъзел Бургас - Каблешково, извършил опит за блудство с малолетно момиче,като употребил затова сила- хванал я за ръката и я бутнал в канала,държал я за ръцете, отправилй заплахада не вика защото ще стане по-лошо.

Посъщото време ина същото място той е отнелмобилен телефон и Симкарта на обща стойност246.00 от пострадалата, без нейно съгласие и с намерение противозаконно да гиприсвои.             

Районен съд – Бургас разгледа делото катосъкратено съдебно следствие по искане на прокурора и на адвоката на подсъдимия ислед като той призна вината си и фактите в обвинителния акт. По тази процедурасъдът намалява първоначално определеното наказание с една трета.

Следредукцията Районен съд – Бургас наложи на Кънчев 1 година и 2 месеца лишаване отсвобода за първото престъпление и 8 месеца лишаване от свобода за второто. Катоги групира съдът постанови по-тежкото – 1 година и 2 месеца лишаване от свободакато отложи изтърпяването му с 3 години изпитателен срок.            

Присъдатана Районен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд –Бургас.              

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега