Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

140 полета са отменени в Япония заради тайфун

140 полета са отменени в Япония заради тайфун

В южната японска префектура Окинава е издадено предупреждение за силни бури и са отменени над 140 полета. Причината е тайфунът "Фитоу", преминаващ над тази част от страната с ветрове, които в някой райони са със скорост от 40 метра в секунда.

В южната японска префектура Окинава е издадено предупреждение за силни бури и са отменени над 140 полета. Причината е тайфунът "Фитоу", преминаващ над тази част от страната с ветрове, които в някой райони са със скорост от 40 метра в секунда. Вълните по крайбрежието на остров Окинава достигат височина от 9-10 метра.

Съгласно прогнозите, "Фитоу" ще продължи да се придвижва към границите на източнокитайските провинции Джъдзян и Фудзиен. Миналия месец почти 70 души получиха различни наранявания в централните и югоизточните райони на Япония на главния остров Хоншу в резултат на тайфуна "Ман И".

В префектурата Шига се е сринало кално свлачище, при което е загинала възрастна жена, а други трима души са в неизвестност, след като били отнесени от придошлите води на реките в района на бедствието, съобщиха тогава от полицията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега