Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

220 000 лева са постъпилите дарения "За героите в бяло"

220 000 лева са постъпилите дарения "За героите в бяло"

В централата на БЛС продължават да пристигат и материални дарения: маски, очила, защитни облекла за еднократна употреба и др.

За месец и половина над 220 000 са постъпилите дарения за Националната кампания на Български лекарски съюз "За героите в бяло". В централата на БЛС продължават да пристигат и материални дарения: маски, очила, защитни облекла за еднократна употреба и др.

До редица от Регионалните лекарски колегии на БЛС в страната бяха разпратени както следва: маски за многократна употреба нетъкан текстил – 160 бр, трислойни маски за многократна употреба - 5500 бр., защитни облекла за еднократна употреба - 2200 бр., очила – 60 бр., ръкавици -  17 200 бр., гащеризони  - 430 бр., напитки и хранителни продукти. Поредните пратки бяха разпределени до Регионалните лекарски колегии в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив.

Съответните структури на БЛС ще преразпределят и насочат маските за многократна употреба, ръкавиците, защитните облекла, както и всички получени доставки  до най-нуждаещите се лекари и медицински специалисти в съответните области.

Ако искате и Вие да се включите в кампанията на Българския лекарски съюз „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“ и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение на:
Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: Райфайзенбанк
IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN
BIC: RZBBBGSF
Основание: Дарение COVID-19


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега