Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

240 фотографи ще се включат в благотворителната изложба "Бургас около мен"

240 фотографи ще се включат в благотворителната изложба "Бургас около мен"

Инициативата се провежда за пета поредна година, а различното този път е, че всяка фото импресия може да се използва като награда за дарител, подпомогнал каузата със сума от 100 или повече лева.

Рекордните 240 фотографи са подали свои фотоси за участие в тазгодишното издание на конкурса "Бургас около мен" - 2015. Експозицията ще бъде открита утре, 15-ти декември от 18.00 часа в зала "Георги Баев".

Инициативата се провежда за пета поредна година, а различното този път е, че всяка фото импресия може да се използва като награда за дарител, подпомогнал каузата със сума от 100 или повече лева. Набраните средства ще бъдат използвани на изцяло за закупуване на книги и материали, които ще бъдат предадени лично на децата от “Центровете за настаняване от семеен тип” (ЦНСТ) в Бургас. 

При извършване на вноската, дарителят ще получи свидетелство, а избраната от него фотография ще бъде резервирана с етикет с неговото име и стойността на дарението до края на изложбата. Предвидено е да се приемат дарения и с по-малки суми, за които също ще бъде издавано свидетелство, но няма да се ползва правото за избор на фотография.

Стремежът на организаторите е да се направи един своеобразен празник на всички рисуващи със светлина - от запаления любител до артиста фотограф.  Темата на изложбата допуска участие на фотографии от всякакъв жанр - портрети, пейзажи, репортажи - стига по някакъв начин изображението да разказва интересна за бургазлии история, да показва лична гледна точна към специфични или важни за Бургас места, хора или събития. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега