Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

412 нарушения на скоростта в Бургас само за седмица

412 нарушения на скоростта в Бургас само за седмица

На територията на град Бургас са констатирани 412 нарушения на скоростта. От тях в 13 случая за превишената скорост с над 50 км./ч.

През последната седмица служителите от сектор "Пътна полиция" при ОДМВР – Бургас са провели специализирана полицейска операция по безопасност на движението. Акцията била в няколко направления: спазване на изискванията за скоростен режим, съблюдаване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и отнемане предимството на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

На територията на град Бургас са констатирани 412 нарушения на скоростта. От тях в 13 случая за превишената скорост с над 50 км./ч. Водачите са санкционирани с три месеца лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост. 

С глоба в размер на 30 лв. са санкционирани шестима велосипедисти, като две са основните нарушения,  извършвани от тях - управление на велосипед без оборудване и преминаване през зони за пешеходци без велосипедистът да избутва велосипеда. За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас – град са санкционирани 17 пешеходци, а 7 водачи на автомобили са наказани за отнемане предимството на пешеходец.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега