Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

7 години затвор за Тодор Иванов за нападение в кемпер

7 години затвор за Тодор Иванов за нападение в кемпер

Бургаският апелативен съд потвърди Присъда на Окръжния съд в града, издадена въз основа на внесен от Прокуратурата обвинителен акт, с което е постановено наказание общо от 7 години „лишаване от свобода“ на Тодор Иванов.

Бургаският апелативен съд потвърди Присъдана Окръжния съд в града, издадена въз основа на  внесен от Прокуратуратаобвинителен акт,  с което е постановенонаказание общо от 7 години „лишаване от свобода“ на Тодор Иванов.

Той еподсъдим за това, че  в периода от 23.30 часа на 10.08.2015 г. до 02.55часа на 11.08.2015 г. в град Бургас, повредил противозаконно чужда движима вещ– автомобил кемпер, собственост на юридическо лице, като разбил чрез удар скамък стъклото на предната дясна врата на автомобила - престъпление по чл. 216,ал. 1 от НК.   

Едновременно с това, противозаконнопроникнал в автомобила и отнел парична сума и мобилен телефон от жена намиращасе в кемпера, като  я заплашил, че ще я убие, използвайки отвертка.    В същия период от време извършил още единграбеж и срещу мъж, отнемайки от владението му мобилен телефон и навигационноустройство за автомобил – всички вещи на обща стойност 505 лв., като употребилзаплашване, насочвайки отвертка към тялото на пострадалия.     

И двата грабежа са били извършени вусловията на „опасен рецидив“ - престъпление по чл. 199, ал. 1, т. 4, вр. чл.198, ал. 1, вр. чл. 29, ал. 1, б. А и б. Б, вр. чл. 26, ал. 1, вр. чл. 23, ал.1 от НК.    Към момента на Тодор Иванов е наложенамярка за неотклонение „задържане под стража“.    Решението на Апелативен съд – Бургас  подлежи на обжалване пред ВКС.        

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега