Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

70% от аптеките в Бургас се разграничават от протеста

70% от аптеките в Бургас се разграничават от протеста

Между 60 и 70 % от аптеките в Бургас се разграничават от протестната декларация на Регионалната фармацевтична колегия. Това съобщава собственикът на верига аптеки «Кедър» и член на Асоциацията на собствените на аптеки Стоян Манцаров.

Между 60 и 70 % от аптеките в Бургас се разграничават от протестната декларация на Регионалната фармацевтична колегия. Това съобщава собственикът на верига аптеки "Кедър" и член на Асоциацията на собствените на аптеки Стоян Манцаров. Вчера Манцаров, заедно с представители на Асоциацията, се е срещнал с министъра на финансите Симеон Дянков и министъра на здравеопазването д-р Стефан Константинов, за да обсъдят проблема и категорично са заявили, че няма да стачкуват.  

"Нямаме нищо против в аптеките да има хора, които да консултират като козметици, самите фармацевти не са изучавали козметика. Фармацевтите са длъжни да изпълнят рецептата на лекуващия лекар, а не да предписват лечение. Фиксирани цени не искам и не ме интересуват, защото давам отстъпката на клиентите, а и никъде в света няма фиксирани цени", каза Стоян Манцаров.  

По думите му неговите аптеки са единствените, които изпълняват рецепти за безплатни лекарства. "Ще продължавам да изпълнявам скъпоструващите безплатни рецепти по Здравна каса и да работя, защото смятам, че протестът на фармацевтичната колегия в Бургас е неоснователен", категоричен е Манцаров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега