Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

8 двойки вдигат сватби на Свети Валентин в Бургас

8 двойки вдигат сватби на Свети Валентин в Бургас

8 са двойките, които ще си кажат заветното „Да!“ в най-романтичния ден от годината. Това съобщиха за PoligrafF.net от Общински обреден комплекс. Напук на лошата зима и студовете, младите влюбени са решили да се врекат във вярност именно на Свети Валентин. Изглежда, обаче, че зимата е солидарна с любовта и ще им подари слънчев уикенд в най-радостния ден от живота им.

8 са двойките,които ще си кажат заветното „Да!“ в най-романтичния ден от годината. Товасъобщиха за PoligrafF.net от Общински обреденкомплекс. Напук на лошата зима и студовете, младите влюбени са решили да севрекат във вярност именно на Свети Валентин. Изглежда, обаче, че зимата есолидарна с любовта и ще им подари слънчев уикенд в най-радостния ден от животаим.

Въпреки че СветиВалентин се пада в събота – сред предпочитаните дни за сватбените ритуали, тазигодина желаещите са по-малко от миналата, обясни Магдалена Карастоянова –управител на Обредния комплекс.

На същата дата през 2014-а година „Да!“ са сиказали 11 двойки. По всяка вероятност именно лошото време е подтикналобургаските младоженци да предпочетат дата през пролетта или лятото.

Пет от двойките,които ще сключат брак в събота, са избрали Ритуалната зала на ул. „Вардар“.Другите три ще отпразнуват любовта си в КЦ „Морско казино“. От общо осемтебъдещи семейства, 4 са планирали пълен ритуал, а другата половина само щеположат подписи.

Този СветиВалентин, бургаските младоженци са заложили на традиционната за България иБургас сватба. Само една от двойките е „международна“, но въпреки това щесключи брак според традициите на страната ни.

За втора поредна година младоженците, избрали Свети Валентин за "своя ден", ще получат и подаръци от кмета на Бургас. Те ще получат луксозни пакети с два естествени камъка във формата на сърца, които символизират здравия брак и гладкия семеен живот, съобщиха от Община Бургас.

Т. нар. „сватбенсезон“ започва през април и приключва през есента. Повечето младоженципредпочитат топлите и слънчеви сезони, подходящи както за снимки, така и заефирните тоалети. Въпреки това, всяка година около 10-ина двойки се венчават наСвети Валентин, обединявайки двата празника на своята любов в един.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега