Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

8 населени места в Бургаско без ток

8 населени места в Бургаско без ток

8 населени места около Бургас са без електрозахранване от 03.30 часа тази сутрин, съобщи кметът Димитър Николов.Без ток са Банево, Ветрен,Българово, Рудник, Брястовец, м.с.Черно море, Драганово и Изворище.

8 населени места около Бургас са без електрозахранване от 03.30 часа тази сутрин, съобщи кметът Димитър Николов.Без ток са  Банево, Ветрен,Българово, Рудник, Брястовец, м.с.Черно море,  Драганово и Изворище.

Голяма авария в далекопроводите на EVN e причината за спиране на ел. захранването.От рязката смяна на температурите и лошите метеорологични условия са скъсани множество проводници.Кметът Николов е в постоянна връзка с ръководството на ЕVN, с настояване за осигуряване на повече спешни екипи за бързо отстраняване на аварията.От рано сутринта  той е сформирал и Кризисен щаб, който следи ситуацията.

"Правим всичко възможно проблемът бързо да се разреши, тъй като много семейства се отопляват на ток, а заради ниските температури има и поледици.", заяви Николов.Всичко е замръзнало, едвам хората отварят входните си врати, потвърдиха кметски намесници.

Читатели на "PoligrafF" сигнализираха, че подобна е ситуацията и в кв. "Сарафово". От 5:00 часа  тази сутрин живеещите в квартала са без ток, като в последния час се правят неуспешни опити за възстановяне на електричеството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега