Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модерната сватба този сезон - изчистен винтидж в златно и синьо

Модерната сватба този сезон - изчистен винтидж в златно и синьо

И тази година при сватбите винтидж стилът ще е на мода, стана ясно по време на четвъртото бургаско изложение „За вашата сватба мечта“. В това няма нищо необичайно. Красотата му и романтичната атмосфера, която създава, са запленяващи. През този сватбен сезон обаче, ще се залага на по-изчистения винтидж стил, споделят организаторите на изложението от Асоциацията на бургаските сватбени агенции /АБСА/, в която участват „Магнетик“, „Диаманти“, „Мирена“ и „Брилянтин“.

И тази година при сватбите винтидж стилът ще е на мода, стана ясно по време на четвъртото бургаско изложение„За вашата сватба мечта“.  В това няманищо необичайно. Красотата му и романтичната атмосфера, която създава, сазапленяващи.  През този сватбен сезонобаче, ще се залага на по-изчистения винтидж стил, споделят организаторите наизложението от Асоциацията на бургаските сватбени агенции /АБСА/, в коятоучастват „Магнетик“, „Диаманти“, „Мирена“ и „Брилянтин“.    

Повечето агенции бяха заложили надантелата, перлите и свещите като основен акцент в подредбата на сватбенатамаса. Актуалните цветови гами за сватбените маси в годината на Дървения кон са  златно и синьо. При роклите цветовете са бели и кремави, а дантелата е основен акцент итази година.   

Тенденциите всватбената флористика и тази година следва модата, сподели ЕмилияНиколова от цветарско ателие “Ема”, Поморие. Аз съм направилаедна много популярна, тип рустик, ретро визия. Чадърче, застарени сандъчета, пейки– елементи на ретро винтидж ефект. От друга страна съм представила една новавизия на булчински букети. В момента е модерно букетът да е тип бижу. Опитала съмсе да провокирам всяка бъдеща булка да иска нещо различно за себе си. Булките традиционноизбират – лилиуми, рози и орхидеи, но напоследък много нашумяха божурите и  хортензиите, коментира още ЕмилияНиколова.   

В сладкия кът наизложението ни плени „пантофката на Пепеляшка“. За модерното в сватбенитеторти си поговорихме с Радка Дончева, управител на сладкарница на фирма „Захаро“.По думите ѝ морската тематика затортите е актуална и през тази година. Няма конкретна мода, но все пак повечесе поръчват тези с цветни и морски мотиви. „Младоженците избират предимно тортис леки кремове, може в комбинация с шоколад, но в никакъв случай сметанови“,коментира Радка Дончева. Цената на сладките изкушения за големия ден варират от200 до 800 лева, в зависимост от  порциите,етажите и украсата.Сладкарите от“Роза” бяха подготвили каляска от захар, която да допълни тортата и да напълниочите на всички гости. 

Относно грима, актуалната тенденция е класическиятгрим. "Разбира се, ако булката е по- екстравагантна, тогава може да бъде направенонещо според нейните изисквания, но като цяло визията на една невинна, нежна,булка никога не излиза от мода. Прасковените и нежни розови тонове, винаги са намода“, споделя Милена Неделева.

Още снимки отизложението може да намерите на официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега