Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Алексиев с конкретни ангажименти към жителите на кв. "Св. Георги"

Алексиев с конкретни ангажименти към жителите на кв. "Св. Георги"

Иван Алексиев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ-Поморие се срещнаха с жителите на кв. „Свети Георги“ в морския град. Десетките присъстващи бяха единодушни в желанието си да бъде открит административен офис на общината в техния квартал и да имат кмет на района.

Иван Алексиев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ-Поморие се срещнаха с жителите на кв. „Свети Георги“ в морския град. Десетките присъстващи бяха единодушни в желанието си да бъде открит  административен офис на общината в техния квартал и да имат кмет на района.

Повдигнаха се стари, нереализирани до сега проблеми – крайбрежната алея, чистотата, изграждането на медицински център и зъболекарски кабинет. Алексиев отбеляза, че градинката в кв. „Св. Георги“ е станала много хубава, но на няколко метра от нея стъпалата на читалището са изкъртени. Според него, не е представлявало проблем да бъдат подменени.

Беше засегнат въпроса за порочната практика с наемането на чужди фирми от други градове, които вършат ремонти дейности в община Поморие. Иван Алексиев обеща на гражданите, че ако той стане кмет, ще създаде нови работни места именно чрез наемането на местни фирми за тази цел.

Кандидатът за кмет на Поморие подчерта, че  изпълнението на програмата  за управление, ще се случи само ако има подкрепата на общинските съветници от ПП ГЕРБ-Поморие, като гаранция за изпълнението й са печатните издания на програмата. Алексиев призова  гражданите на кв. „Св.Георги“ да я запазят и след 4 години пак да го потърсят, ако не е изпълнил дадено обещание тъй като „думите отлитат, но написаното на хартия остава”

Д-р Милена Енева от своя страна изтъкна факта, че докато тя е била в Общинския съвет на община Поморие, работата е била изключително трудна, защото кмета и Общинския съвет са работили един срещу друг.

Докато е била действащ общински съветник от ПП ГЕРБ, д-р Енева е била инициатор на проект за изграждане на детски градини и разширяване на съществуващите такива на територията на общината и специално в гр. Поморие. Кметът е поел ангажимент този проект да се реализира, но очевидно това не е станало.

„С тази висока задлъжнялост на община Поморие, не казваме, че ако дойдем на власт, всичко ще бъде розово. Който и да поеме властта, ще се сблъска с големи  трудности. Но ние обещаваме, че ще направим усилия да положим основите за развитие на Поморие в правилната посока“, каза Алексиев.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега