Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Американец създаде ново кралство - щерка му искала да е принцеса

Американец създаде ново кралство - щерка му искала да е принцеса

Американецът Джеремая Хийтън създаде ново кралство в Африка, присвоявайки си ничия земя между Египет и Судан, предава „The Telegraph“. Причината обаче не е жажда за власт или пари, а далеч по-романтична от това – дъщерята на Хийтън мечтаела да бъде принцеса. Грижовният татко решил да изпълни желанието на щерка си като създаде ново кралство.

Американецът Джеремая Хийтън създаденово кралство в Африка, присвоявайки си ничия земя между Египет и Судан,предава „The Telegraph“. Причината обаче не е жажда за власт или пари, а далечпо-романтична от това – дъщерята на Хийтън мечтаела да бъде принцеса. Грижовнияттатко решил да изпълни желанието на щерка си като създаде ново кралство.

За целта Джеремая открил късчеземя от около 200 000 хектара, непринадлежащи на никоя от околните държави,където забил измисления от семейството му флаг. Новото кралство носи иметоСеверен Судан. Предстои обаче признаване на новата държава от Судан и Египет,което може да се окаже по-трудно, макар Хийтън да е позитивно настроен.

Приключението на таткотозапочнало в началото на годината, когато 7-годишната Принцеса Емили го попиталадали един ден ще стане истинска принцеса. Мъжът й казал, че ще бъде такава.След което се заловил с мисията да превърне думите си в реалност.

Желанието на семейството е несамо да управлява земята, но и да се грижи за нея. Фамилията планира да сеопита да превърне кралството в аграрен регион, да внесе необходимата технологияи така да помогне на населението да се прехранва.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега