Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Английската гимназия провокира седмокласници с конкурс за есе

Английската гимназия провокира седмокласници с конкурс за есе

Темата е „ЕДИН МИЛИАРД причини да научиш китайски език“, а най-добрите ги очакват награди, осигурени от голям електронен търговец.

Английската езикова гимназия "Гео Милев" - Бургас провокира седмокласници с конкурс за есе. В него могат да се включат всички ученици от региона. Крайният срок е 31 май. Темата е „ЕДИН МИЛИАРД причини да научиш китайски език“, а най-добрите ги очакват награди, осигурени от голям електронен търговец.

Текстовете трябва да бъдат изпратени на email: chinese@gpaeburgas.org. и задължително да включват имената, класа и училището на автора. В оценката на есетата ще се вземе под внимание компетентностите за изграждане на есе и изразяване на лична позиция, аргументация и езикови компетентности, а максималният обем трябва да бъде до две стандартни машинописни страници.

„Използваме конкурса като форма за промотиране на изучаването на китайски език, тъй като все още нямаме изградени традиции в града и се притесняваме, че тази невероятна възможност за бургаските ученици може да остане незабелязана. С конкурса искаме да насочим вниманието на кандидат-гимназистите към китайския език и ползите, които той ще им донесе.“ обяснява идеята на конкурса директорът на гимназията Жаклин Нейчева.

АЕГ „Гео Милев“ в Бургас е единствената гимназия в региона, която предлага профилирано обучение по китайски език като втори чужд език след английски. Учебната 2019/2020 година бе първата, в която общо 78 гимназисти започнаха да изучават втория по популярност език в света.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега