Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Не са установени камъни и разпилени предмети преди катастрофата при 316-ти км на "Тракия"

АПИ: Не са установени камъни и разпилени предмети преди катастрофата при 316-ти км на "Тракия"

Трафикът по АМ „Тракия“ в двете посоки продължава да се пренасочва по обходен маршрут от пътен възел „Карнобат“ по път Лозенец - Зимница и отново се включва на автомагистралата при пътен възел „Зимница“.Организирана е пътна помощ и са предприети действия по изместване на катастрофиралите превозни средства.

Експерти от Областно пътно управление – Бургас регулярно извършват проверки и огледи на трасето на магистрала „Тракия“. След направения обход днес сутринта не са установени препятствия, камъни и разпилени предмети по пътното платно, които да създават опасност за преминаващите автомобили.Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод некоректни и невярни твърдения от собственика на авариралия тежкотоварен автомобил, участвал в пътнотранспортно произшествие при км 316-ти км на АМ „Тракия“.

Трафикът по АМ „Тракия“ в двете посоки продължава да се пренасочва  по обходен маршрут от пътен възел „Карнобат“ по път Лозенец - Зимница и отново се включва на автомагистралата при пътен възел „Зимница“.Организирана е пътна помощ и са предприети действия по изместване на катастрофиралите превозни средства.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Напомняме на водачите да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, тъй като се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Шофирането под въздействие на емоции не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега