Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Армията в помощ на населението при овладяване на последствията от метеорологичната обстановка

Армията в помощ на населението при овладяване на последствията от метеорологичната обстановка

Българската армия е в готовност да се включи, където е необходимо, в овладяването на последствията от метеорологичната обстановка в страната, заявяват от Министерството на отбраната.

Личен състав и техника от Българската армия се включиха днес, 26 ноември, в дейности по овладяване на последствията от влошените метеорологични условия у нас.

Модулна група с техника с висока проходимост от състава на Националния военен университет „Васил Левски“ се включи в почистването на общинските пътища в област Велико Търново. Военнослужещите са задействани в 6.40 ч. тази сутрин след искане от областния управител на Велико Търново. Екипът подпомогна разчистването на снегонавяванията в района на село Железарци и по пътя Велико Търново - Русе.

В почистването на уличната мрежа и прилежащата инфраструктура в град Враца в 15.00 ч. днес се включи модул от военно формирование 54 990 - Враца от състава на Сухопътните войски. Екипът от 30 военнослужещи е задействан по искане на кмета на общината във връзка с усложнената обстановка поради силните снеговалежи в региона.

Личният състав и техниката от състава на Въоръжените сили действат по разпореждане на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов и с разрешението на министъра на отбраната Тодор Тагарев. Българската армия е в готовност да се включи, където е необходимо, в овладяването на последствията от метеорологичната обстановка в страната.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега