Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

EVN: В област Бургас усложнена остава обстановката за села от общините Руен и Карнобат

EVN: В област Бургас усложнена остава обстановката за села от общините Руен и Карнобат

Повече от 60 екипа на Електроразпредeление Юг продължават възстановителните дейности по засегнатите електропроводи, като на места се извършва и обход, включително с високопроходима техника и механизация, съобщават от дружеството.

Към 15:30ч. на 26.11.2023 г. ситуацията с електрозахранването в засегнатите отснеговалежите райони в Югоизточна България е следната: Частично или цялостно снарушено електрозахранване са села основно в планинските и труднодостъпни частив Родопите и част от Стара планина – на територията на области Пловдив, Смолян,Сливен, Бургас. Причина за авариите са снеговалежът и силният вятър, множествопаднали дървета и клони, в резултат на което са скъсани въздушни електропроводисредно и ниско напрежение.  

В област Пловдив се работи по възстановяванена електрозахранването за засегнатите села в по високите части на Родопите и врайона на Първомай. В област Смолян засегнати са села предимно в районите наБаните и Хвойна, а в област Сливен възстановителните дейности са концентриранив района на Котел. В област Бургас усложнена остава обстановката за села отобщини Руен, Карнобат.   

Повече от 60екипа на Електроразпредeление Юг продължаватвъзстановителните дейности по засегнатите електропроводи, като на места се извършваи обход, включително с високопроходима техника и механизация. Всички групи саподготвени с необходимата техника и материали.    

 Диспечерският център на компанията е в прякавръзка с Електроенергийния системен оператор (ЕСО) и Министерство нaенергетиката. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега