Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Байдън полага клетва като президент на САЩ при строги мерки за сигурност

Байдън полага клетва като президент на САЩ при строги мерки за сигурност

Глобалната пандемия от коронавирус, в комбинация с безредиците, предизвикани от поддръжници на досегашния държавен глава Доналд Тръмп във Вашингтон, наложиха промяна в обичайната практика.

Броени дни ни делят от церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания президент на САЩ - Джо Байдън. Този мандат обаче няма да започне по традиционния за администрацията отвъд океана начин. Глобалната пандемия от коронавирус, в комбинация с безредиците, предизвикани от поддръжници на досегашния държавен глава Доналд Тръмп във Вашингтон, наложиха промяна в обичайната практика.

Голяма част от щатската столица ще бъде блокирана в деня на церемонията - 20 януари. Въведени са ограничения за движението на МПС и пешеходци, включващи парка National Mall, парка Lafayette, Memorial Bridge, районът между Constitution Ave на север, Ohio Drive на юг, река Потомак на запад и 3-та улица на изток. Ограниченията влязоха в сила от 15 януари и ще бъдат актуални до края на деня на 21 януари. До отделните събития ще бъдат допускани ограничен брой лица, които притежават пропуски. По непотвърдена информация Тръмп не възнамерява да присъства.

Темата на церемонията ще бъде "Обединена Америка". Специални участници ще бъдат Лейди Гага и Дженифър Лопез. Подготвя се и 90-минутно телевизионно предаване, което ще води Том Ханкс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега