Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Балабанов: Бюджет 2023 е абсурден, няма да го подкрепим

Балабанов: Бюджет 2023 е абсурден, няма да го подкрепим

Наблюдаваме катастрофално политическо правителство, каза депутатът от ИТН

Наблюдаваме катастрофално политическо правителство, защото не работи на страната на българските граждани, а за да защити Бойко Борисов, да го спаси от съдебната система", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Станислав Балабанов от "Има такъв народ". По думите му от ИТН не желаят да имат министри.

"Бюджет 2023 е абсурден, поредният слаб бюджет, предложен от Асен Василев. Той не трябва да минава в този си вид", допълни Станислав Балабанов.Той подчерта, че ако така бъде предложен бюджетът, както до момента е заявен, от "Има такъв народ" няма да го подкрепят.

"Ще наблюдаваме отстрани процеса за избор на нов гуверньор на БНБ, тъй като коалиционните партньори имат достатъчно мнозинство и без "Има такъв народ", за да го изберат. И едните ще издигнат кандидат, и другите", заяви Станислав Балабанов и прогнозира, че редица регулатори ще останат без председатели. Той поясни, че от ИТН все още не са получили покана за разговори за конституционната реформа.

"Ако дойдат при нас с готов проект за конституционна реформа, ние ще го скъсаме и ще го изхвърлим, защото това ще е проектът на задкулисието, подписан с подписите на Бойко Борисов, Христо Иванов, Кирил Петков и Делян Пеевски. Така че, ако ще се водят разговори с нас, трябва да се говори конкретно и практично, защото те реформа в съдебната система в момента не правят - махайки единия, слагайки другия, не реформират системата. Другият е още по-удобен от предходния. Затова вече Бойко Борисов може да диша по-спокойно", каза още Станислав Балабанов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега