Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Баскетболният "Черноморец" излиза за победа срещу "Рилски спортист" в "Арена Бургас"

Баскетболният "Черноморец" излиза за победа срещу "Рилски спортист" в "Арена Бургас"

Вратите на зала "Арена Бургас" ще бъдат отворени още в 17:00 часа. Тогава започва и продажбата на билети на каса до входа.

След впечатляващата победа за баскетболистите от "Черноморец" срещу "Рилски спортист" с 84:70 при откриването на новата зала "Арена Бургас", днес предстои нов двубой между двата тима от полуфиналния плейоф в НБЛ.

Той отново е с начален час 19:00. При нов успех момчетата на треньора Васил Евтимов ще се класират за финал, в който ще стане ясен шампионът на България през този сезон. Залогът на мача наистина е огромен, а подкрепата на публиката от изключителна важност.

От ръководството на "Черноморец" обявиха, че за мача срещу "Рилски спортист" в събота масовите билети ще са на цена от 7 лева, както са били досега в зала "Бойчо Брънзов".

Пенсионери и ученици ще влизат срещу 3 лева. За децата до 12 години е осигурен безплатен достъп. Всеки дошъл да подкрепи любимия "Черноморец" ще може да се настани на желано от него място в залата, която разполага с 5 500 седящи места. Паркингът ще бъде безплатен.

Вратите на зала "Арена Бургас" ще бъдат отворени още в 17:00 часа. Тогава започва и продажбата на билети на каса до входа.

"Искрено благодаря на бургаските привърженици на баскетбола, които ни подкрепиха в мача при откриването на зала "Арена Бургас".

Надявам се да го сторят и в събота, за да бъдем заедно в битката за финала, която никак няма да е лесна. Очакваме ви, момчетата имат нужда от вас" - така старши треньорът на "Черноморец" Васил Евтимов се обърна към бургазлии и любителите на спорта от региона.

В полуфиналния плейоф се играе до 3 победи от 5 мача. Нашите водят с 2:1 успеха. Ако се стигне до пети мач, той ще е в Самоков на 23 май.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега