Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бездомници причинили пожара в сградата на ул. "Булаир"

Бездомници причинили пожара в сградата на ул. "Булаир"

Иззети са записи от намиращи се в близост видеокамери, като своевременно са установени скитащите мъже.

Четирима мъже, водещи скитнически начин на живот, са задържани от служителите на Първо Районно управление – Бургас за съпричастност към избухналия снощи пожар в необитаема сграда, разположена на бургаската улица „Булаир” № 5 Б. Това съобщиха от полицията. 

Четиримата обитавали стая на втория етаж в триетажното здание, като често във вечерните часове палели огън, за да се стоплят. Около 20:48 ч. вчера е получен сигнал за пожар във въпросната сграда, като към мястото на инцидента своевременно се отправили два противопожарни автомобила и шестима огнеборци. Близо два часа пожарникарите се борели с огнената стихия, като действията им били затруднени от множеството отпадъци и вехтории, складирани по стаите. 

Нов сигнал за пожар в триетажната сграда на бул. „Булаир” е получен в бургаската пожарна в 04.10 ч. на 17.02.т.г. На място отново отишли два противопожарни автомобила, но към тях се присъединил още един с автомеханична стълба, предвид сложността на пожара /от едната страна горели третия етаж и покрива на зданието, а от другата трите етажа/. В гасителните действия се включили десетина огнеборци, подпомагани от служители от Първо Районно управление – Бургас.

Непосредствено след ограничаване на пожара започнали дейности по разчистване и обезопасяване на постройката с цел стартиране на оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от намиращи се в близост видеокамери, като своевременно са установени скитащите мъже, намирали покрив в изоставената сградата. Същите направили пълни самопризнания за възникналия пожар, като са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега