Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Безплатни профилактични прегледи през февруари в МЦ "Света София"

Безплатни профилактични прегледи през февруари в МЦ "Света София"

През месец февруари МЦ „Света София” започва кампания за борба със венозните заболявания. Безплатни прегледи ще се извършват през целия месец по предварително записване на тел: 056/845081 или 845083.

Презмесец февруари МЦ „Света София” започва кампания за борба със венознитезаболявания. Безплатни прегледи ще се извършват през целия месец попредварително записване на тел: 056/845081 или 845083. 

Честотата на заболяването е изключително висока. Смята се, че в съвременния свят от разширени вени страдат около 50 % отхората. При женския пол се среща малко по-често. За съжаление заболяванеточесто остава недиагностицирано и ненавременно лекувано, което довежда досериозни последици. 

Обикновеноболка и тежест в краката при ходене и натоварване е причината хората дапотърсят лекарска помощ. Болката първо започва от петата и постепенно се премества към прасците. Усилвасе късния следобед и вечерта, а през нощта намалява. Болките са най-често в единия от краката.Грозните вени на кракатамогат да представляват проблем за милиони жени и мъже по света. Това заболяванезасяга хора от широк диапазон възрастови групи, с различен тип кожа и начин наживот.

Варикозните вени сауголемени кръвоносни съдове, които са се разширили вследствие на отслабване настените на вената. По този начин тя се разширява и изпъква. Мрежестите венипредставляват преплетени като паяжина повърхностни червени малки вени подкожата. Досега лекуването на варикозните и мрежестите вени беше дълъг иболезнен процес с използване на игли и други инвазивни методи. С навлизането иизползването на новите лазерни технологии  могат да се лекуватгрозните вени на краката – лесно, неинвазивно и успешно!           

Варикознитевени, които обикновено са по-дълбоко разположени/така наречените сини вени/, сенуждаят от лечение, различно от това за обезцветените участъци /известни като„мрежести вени”/ , които са близо до повърхността на кожата.       

Защастие вече има ефикасен неинвазивен метод за лечение. Лазерната системата скоято разполага МБАЛ Дева Мария е последно поколение апаратура и сеизползва  за лечение  и на по-големите и дълбоки / т.нар.„ретикуларни” вени/. Тези вени реагират точно на енергийното ниво и дължинатана вълната на светлината, която се използва. Малкият лъч лазерна светлинапреминава през кожата и се абсорбира вкръвта във вената в зависимост от цвета му.

Получената топлина коагулира иразрушава функцията на вената. Този процес не засяга околните тъкани. Следвреме вената се поглъща от тялото и престава да се вижда. Всепризнататауникалност на метода  най-общо сеизразява във това, че за пръв път, абсолютно всякакъв вид съдови проблеми, отнай-фините капиляри, до дълбоките ретикуларни вени могат ефективно да бъдаттретирани.       

Мрежести вени също могат да бъдаттретирани с лазер, като това се извършва амбулаторно и след процедуратапациента не се налага дa променя обичайната си активност. В повечето случаи 1-2сеанса са напълно достатъчни за да се постигне желания ефект. Дори за малкитекръвоносни съдове е необходимо време, за да се разтворят. Лазерните импулси причиняват усещанена леко убождане като от щипване с ластик.

Полагането на охлаждащ гел иизползването на други технологии предотвратяват това неудобство. Цялатапроцедура е кратка и неинвазивна – не се използват игли. Преди и след всеки сеанс с лазер  трябвада ограничите излагането на слънчева светлина – лечението не трябва да сеприлага на изпечена кожа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега