Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бизнесът в Слънчев бряг се събра в асоциация

Бизнесът в Слънчев бряг се събра в асоциация

Бизнесът в Слънчев бряг се събра в асоциация, за да защити доброто име на комплекса.

Бизнесът в Слънчев бряг се събра в асоциация, за да защити доброто име на комплекса. Изморени от противоборствата, които в последните години станаха нарицателни за най-големия ни курорт, над 30 фирми, с дейности във всички сфери от местната икономика /хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска дейност, търговия и транспорт/, се обединиха в организация „Слънчев бряг”. Членовете й категорично заявиха желанието си да участват във взимането на решения за визията и развитието на комплекса.  

Новосформираната асоциация проведе официална среща с ръководството на „Слънчев бряг” АД. Управителният съвет на бизнес сдружението представи пред държавното дружество своите виждания и изяви готовност да участва в дискутирането и решаването на проблемите на курорта.

Двете страни се оказаха единодушни, че през настъпващия летен сезон посланията, които излизат от комплекса, трябва да бъдат изцяло градивни, а неуредиците да се решават оперативно и на място, без да се търсят публични скандали. Традиционните демонстрации в навечерието на всеки нов сезон, организирани от едни и същи хотелиери, се отразяват крайно негативно, не само на имиджа на курорта, но и на бизнеса на всички в Слънчев бряг, бе общото мнение на срещата.  

„Крайно време е да бъде сложена точка на безсмислената деструктивност и хаоса, а хората, които работят в Слънчев бряг да осъзнаят, че добрият имидж на курорта може да донесе единствено ползи, както за собственици и туристи, така и изобщо за българския туризъм”, коментира изпълнителният директор на „Слънчев бряг” АД Златко Димитров. Той подкрепи председателя на асоциацията Ангел Палийски, според който би било полезно да се правят регулярни срещи между дружеството и асоциацията, на които да се обсъждат възникналите в течение на сезона проблеми и да се търсят ефективни и бързи решения.

Според Димитров подобна активна комуникация би била изключително преимущество за организацията на съвместната работа. От основна важност е обмислянето на проект за нова, по-оптимизирана транспортна схема, по европейски стандарти, за която ще се търси мнението на всички заинтересовани.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега