Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Олимпиада по програмиране събира студенти от 11 ВУЗ-а в БСУ

Олимпиада по програмиране събира студенти от 11 ВУЗ-а в БСУ

На 12 май 2012 г. в сградата на Бургаския свободен университет ще се проведе XXIV Републиканска студентска олимпиада по програмиране.

На 12 май 2012 г. в сградата на Бургаския свободен университет ще се проведе XXIV Републиканска студентска олимпиада по програмиране. Олимпиадата се провежда на ротационен принцип като част от ACM International Programming Contest. Целта е да се осигури възможност на най-добрите студенти от университетите в България да контактуват помежду си и в състезателни условия да проверят качеството на подготовката и възможностите си да се справят с програмистки задачи.

Ще участват отборите на СУ „Св. Климент Охридски”, Американския университет в България, Нов български университет, Икономически университет Варна, Технически университет Варна, Технически университет Габрово, Технически университет София, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, Шуменски университет, Варненски свободен университет, Русенски университет.

От БСУ ще участват 3 отбора от Центъра по информатика и технически науки. Паралелно със студентската олимпиада се планира  и състезание по програмиране с участието на изявени ученици от Бургас и страната. Ще участват деца от средните училища в Шумен и Варна, очакват се потвърждения за участие и на ученици от бургаските среднообразователни училища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега