Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Black Eyed Peas пристигат в Бургас за първия си концерт в Югоизточна Европа

Black Eyed Peas пристигат в Бургас за първия си концерт в Югоизточна Европа

По време на BREEZE FEST Burgas, на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още: Дара, група „Молец", Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка BREEZE FEST да бъде едно от забележителните морски събития.

Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas вече тръпнат в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа! Очаква се засилен интерес и от съседните държави. Burgas BREEZE Fest дава заявка да се превърне в новия голям български годишен морски фестивал. 

Събитието, което ще привлече хиляди, ще се проведе днес на Морската гара в Бургас. Организаторите са подготвили и специална изненада за най-запалените почитатели на Black Eyed Peas, която ще разкрият в деня на концерта.Black Eyed Peas издават множество хитове, оглавяващи световните музикални класации, като Pump it, Where Is the Love? и I Gotta Feeling. 

Публиката в Бургас ще има шанса да чуе и най-новите им парчета. Предстоящият концерт обещава да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas.

Специално за BREEZE FEST, в Бургас пристига звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки поп, електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо. Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на BREEZE FEST, но организаторите добавят и още имена с wow ефект!

По време на  BREEZE FEST Burgas,  на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още: Дара, група „Молец", Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка BREEZE FEST да бъде едно от забележителните морски събития.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега