Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обособяват специална паркинг зона на "Булаир" заради Breeze Fest

Обособяват специална паркинг зона на "Булаир" заради Breeze Fest

В събота и неделя синя зона няма, но е активна зелената в районите край морето. Ако сте на хотел или квартира в бургаските жилищни комплекси и квартали, оставете автомобила си там и използвайте удобния ни градски транспорт.

Black Eyed Peas са поредните звезди на световната музика, които ще видим и чуем в Бургас. Те са хедлайнери на Breeze Fest 2023, който ще се проведе тази събота, 22 юли, в зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас.

По този повод се очакват хиляди гости на града. Част от тях ще дойдат с лични автомобили. Предварително се обръщаме към тях с молба да търсят възможност за паркиране в периферни части на Бургас, тъй като централната си има своя лимит. Варианти са откритият общински паркинг на ул. „Гурко“, паркинг „Пиргос“ в к-с „Лазур“, частният подземен паркинг на пл. „Кирил и Методий“.

В събота и неделя синя зона няма, но е активна зелената в районите край морето. Ако сте на хотел или квартира в бургаските жилищни комплекси и квартали, оставете автомобила си там и използвайте удобния ни градски транспорт.Иначе Община Бургас ще обособи в деня на концерта специална зона на ул. "Булаир", в отсечката от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Цар Симеон 1". 

Посетителите ще могат да оставят колите си в двете десни ленти. Паркинг зоната ще осигури места за около 120 автомобила за времето от 15.00 часа на 22 юли (събота) до 05.00 часа на 23 юли (неделя). Това бе уговорено по време на среща между представители на Община Бургас, служители на реда, контролни органи и институции, ангажирани с провеждането на концерта.Следвайте инструкциите и спазвайте правилата, за да избегнете нежелани санкции!


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега