Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Благотворителен бал събра 3000 лв за деца в нужда

Благотворителен бал събра 3000 лв за деца в нужда

В последната събота на месец ноември се проведе Коледният благотворителен бал, който е вече традиционна част от календара на бургазлии. Събитието се организира за трета поредна година от Сдружение „Младежки Глас” България под патронажа на Областна администрация – Бургас. Тази година организаторите отчетоха като най-добрата до сега - около 3 000 лв. е крайната сума, която ще бъде дарена на Български червен кръст, за да послужи за подпомагане лечението на болни деца в града.

В последната събота на месец ноември се проведе Коледният благотворителен бал, който е вече традиционна част откалендара на бургазлии. Събитието се организира за трета поредна година отСдружение „Младежки Глас” България под патронажа на Областна администрация –Бургас. Тази година организаторите отчетоха като най-добрата до сега - около 3000 лв. е крайната сума, която ще бъде дарена на Български червен кръст, за дапослужи за подпомагане лечението на болни деца в града.

На събитиетоприсъстваха областният управител Павел Маринов в качеството си на патрон насъбитието, както и неговият предшественик на поста - Константин Гребенаров. В словото си към гоститеМаринов благодари на организаторите за оказаната му чест да бъде патрон натакава проява и обеща Областна управа винаги да бъде на разположение на хоратас добри каузи.

За доброто настроение се погрижиха талантливи бургаскиизпълнителки. Мирела Боюклиева, позната още като Мирела Мод, изпълни най-новотоси парче „Той е тук“. В програмата взеха участие и Росица Георгиева, народнатапевица Роси Станкова и Райна Георгиева.  

Освен кувертът от 25 лв., гостите имаха шанс да проявятщедрост и с участие в благотворителен търг и томбола с късмети. Областна управасе „обзаведе“ с Дърво на живота, което да пази служителите и да им помага вработата, след като Павел Маринов спечели наддаването за красивата вещ,добавяйки 50 лв. към събраните средства. Късметлии от залата пък ще посрещнатпредстоящите празници със закачливи карнавални подаръци – жартиер, шерифсказначка и др.

В залата на ресторант Рубаят Каса Вино бе обособен иимпровизиран Коледен базар, където гостите можеха да закупят бижу отколекцията, изработени от доброволци на Младежкия червен кръст. Най-голям почитателина красивите предмети се оказаха специалните гости на Младежки глас, идващи чакот Италия. Бизнесмените буквално „обраха“ масата, прибавяйки внушителна сумакъм събраните средства.

Програмата на Коледния бал завърши със слово на директорана БЧК - Виолета Радева, която благодари на всички гости и на организаторите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега