Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България се представя като целогодишна дестинация на изложение в Австрия

България се представя като целогодишна дестинация на изложение в Австрия

Страната ни участва с информационен щанд от 40 кв. м, организиран от Министерството на туризма.

България се представя при много голям интерес като целогодишна дестинация на най-голямото туристическо изложение в Австрия - Ferien Messe Wien. Международната специализирана борса във Виена се провежда от 12 до 15 януари 2017 г. и в нея страната ни участва с информационен щанд от 40 кв. м, организиран от Министерството на туризма.

България е популярна дестинация сред австрийските туристи предимно с масовия си туризъм. Тя е предпочитано място за летни почивки по Черноморието, за планински и зимен отдих, както и за балнеолечение на атрактивни цени с високо качество.

Туристическото търсене подсказва потенциал за развитие и на други специализирани услуги като различни възможности за обиколки из България с мотоциклети, каравани, кемпери, предложения за city breaks турове, уелнес програми, комбинирани пътешествия, културен, морски, религиозен туризъм (посещение на манастири) и др.

Според статистиката, за първите 11 месеца на 2016-а сме посрещнали около 160 000 австрийски туристи, което представлява 18% ръст спрямо същия период на предходната година. В рамките на летния туристически сезон (юни до септември) броят на летовниците от Австрия бе 114 000, или с 22% повече, отколкото бяха те през лято 2015.

 Експото във Виена е с обща насоченост и предлага различни форми за организиране на почивката, пътуванията и свободното време. То е предназначено както за масова публика, така и за професионалистите в бранша.

Тазгодишното издание отбелязва присъствието на представители на 80 държави - близо 860 изложителя, 500 от които са чуждестранни. През миналата година изложението отчете около 150 хил. посетители.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега