Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Блокират пътя Бургас - Варна заради високите цени на винетките

Блокират пътя Бургас - Варна заради високите цени на винетките

Очакваните протестни действия срещу повишаването цената на винетните стикери не закъсняха. Припомняме, че от догодина цената им се увеличава до 97 лева за леките автомобили, което предизвика и недоволството на голяма част от шофьорите в България.

Очакваните протестнидействия срещу повишаването цената на винетните стикери не закъсняха. Припомняме,че от догодина цената им се  увеличава до97 лева за леките автомобили, което предизвика и недоволството на голяма частот шофьорите в България.

"От 17.11.2015 година в България ще бъдат правени блокади до окончателното, връщане на старите цени на винетките, които и без това не струват това за което плащаме. Блокадата ще спре тогава, когато върнете старата цена", заканиха се организаторите във Фейсбук страницата "Национален Протест срещу безобразията в България" .

Те призоваха заблокади на прохода Бургас - Варна при караулката на Слънчев бряг в 17:00 часана 17 ноември.Очаква се да сеобяви къде ще бъде блокадата в Русе. В Самоков протестът ще бъде накръстовището за Ихтиман - София отново 17:00 часа.

"За другите градове,които успеят да се организират да ни пишат. Следващият Протест - Блокада ще ена 28.11 в 13:00 часа! Пред общините във всички градове и пред Парламента вСофия!", споделят в социалната мрежа организаторите на протеста.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега