Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Блъснаха 82-годишна пешеходка в Айтос

Блъснаха 82-годишна пешеходка в Айтос

Жената е с контузия на дясното коляно и мозъчно сътресение, без опасност за живота

В петък около 11.22 ч. на бургаската улица „Иван Вазов“ до дом №75, лек автомобил „Опел Астра“, с бургаска регистрация, управляван от 34-годишна карнобатлийка, поради загуба на контрол, блъска отзад спрелия за престой на светофара лек автомобил „Фиат Скудо“, с ямболска регистрация, управляван от 47-годишна жена от Ямбол. От ПТП пострадала водачката на лекия автомобил „Опел Астра“, която е прегледана в УМБАЛ  - Бургас и освободена за домашно лечение с комоцио и контузия на врата, без опасност за живота.

В събота около 18.20 ч. на пътя Приморско – с. Веселие, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътна канавка, л.а. „Пежо Партнер 1.4 I“, с бургаска регистрация, управляван от 27-годишен мъж от Приморско, който с охлузни рани, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение. 

В неделя около 10.18 ч. на айтоската улица „Христо Ботев“ № 15, пред магазин за хранителни стоки, в условията на прав участък от пътя в наклон при спускане, т.а. „Ситроен Джъмпер“, с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен айтозлия, при извършване на маневра на заден ход, блъска 82-годишна пешеходка от Айтос, която с контузия на дясното коляно и мозъчно сътресение, без опасност за живота, е настанена за лечение в УМБАЛ - Бургас. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега