Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов за плаващите мнозинства: Няма да участвам в сглобките на ПП-ДБ

Бойко Борисов за плаващите мнозинства: Няма да участвам в сглобките на ПП-ДБ

"Ние подтиснахме цялото си его, за да има правителство. Явно Кирил Петков не може, или по-точно Лена Бориславова не може.", заяви Борисов.

"Чудовищни неща стават в Украйна - война. Хората имат неотложни нужди, ние продължаваме да си говорим с едни такива... Не съм го слушал Петков и не мога да коментирам акценти от изказването му, но мразя такива сравнения - смокинови листове и т.н. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изказване на Кирил Петков.

"Ясно им беше казано „Искате ли да направим коалиция?”. Тя носи гарантирано мнозинство, така работи демокрацията. Те казаха, че искат само ГЕРБ да подкрепи правителството. Назначиха си министри, премиери, нарушиха всичко, дадохме им мандата. Сега от кое искат да ни лишат? От правото да гласуваме нашия закон, който е по-добър? Не знам какво е казал, но така работи еднолична власт – същата, която беше и служебното правителство, на партия с 30 и няколко депутата. Общо са 63-ма. Нашите депутати са 69. Нашите закони са по-добри и събират мнозинства. Ние трябва да се откажем от тях, за да приемем по-лошите, така ли? Нямаме ангажимент към тях и ще си гласуваме по темите, по които сме поели ангажимент", подчерта Борисов. 

"Българският народ искаше редовно правителство. Ние подтиснахме цялото си его, което явно Кирил Петков не може, или Лена Бориславова не може. Защото вчера писа смс-и "Ще счупиме сглобката" и т.н. Аз сглобка не съм правил и няма да участвам в сглобките им", категоричен беше лидерът на ГЕРБ. 

"Умението да управляваш е да правиш мнозинства, така работи парламентарната република, президентската работи по друг начин. Трябва да направиш мнозинство. Трябва да се правят компромиси. Надали навремето ми е било любимото нещо да правя мнозинство с Реформаторския блок, после с Патриотичния фронт. Всички правихме компромиси, за да има 121 гласа", допълни Борисов.

"Навсякъде върви чистка с поставени навсякъде техни хора, дори на цели фамилии искат да им се намери място, столове. Какво на Асен Василев, като власт, не му е дадено? Данъчните служби, ние нямаме нито един човек там, митниците – нямаме нито един там, АДФИ, през МВР той има БОП, полиция, жандармерия, гранична, вътрешна сигурност и пак не им стига власт.", коментира още Бойко Борисов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега