Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Българите гинем, защото Румен Радев и Кацаров експериментират /Видео/

Борисов: Българите гинем, защото Румен Радев и Кацаров експериментират /Видео/

Борисов се обърна към пенсионерите с предупреждението, че в бюджета няма да има пари за пенсии през януари 2022 г., ако продължават да подкрепят диктатора Радев.

"Унас ежедневно има над 100 починали от COVID. Все едно това го няма, ваксинацията няма. В същото време Европа отвори. Защо? Защото Радев и Кацаров експериментират". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив и добави: Не казвам, че хората трябват да се плашат, но същото беше и преди 20 дни, когато заседна кораба. За това време щяха да дойдат влекачи от Ротердам, да го разтоварим, да го издърпаме. Това е огледален образ на пълното им безхаберие. 

Борисов се обърна към пенсионерите с предупреждението, че в бюджета няма да има пари за пенсии през януари 2022 г., ако продължават да подкрепят диктатора. "Нашето правителство гласува по 50 лв. подкрепа за пенсионерите, а депутатите в 46-ия парламент "за да се направят на интересни" увеличили сумата на 120 лв. "Ще ви излъжат и януари ще останете без пенсии, ако продължите да подкрепяте диктатора", заяви той.

„Два пъти се увеличиха доходите в България за тези 10 години управление при нас. И единствената тема, която се представяше пред нас, беше с по колко процента да увеличим доходите на отделните съсловия. Сега е хубаво да се сменят мантинелите и не само по "Тракия", защото се избиват и гинат хората. Рекордна смъртност. Има много катастрофи. Илюзия бе създадена в обществото, че Румен Радев и неговите хора могат да управляват“, коментира още лидерът на ПП ГЕРБ."12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато със стотинки дръпнеше цената на горивата, имаше протести и обширни репортажи за скока на цените. За 5 месеца от 70 лв. токът стана 400 лв. Мога да се обзаложа с Радев, че с тези „мерки” за Нова година токът ще стане 500 лв.”, посочи Борисов.

И добави: "България ще има тежки проблеми, ако се продължава така – няма път, няма посока. Задава се чудовищна инфлация. Това означава обедняване”."С позициите, които заема Радев, България вече е в дълбока изолация. Страната ще има тежки проблеми, ако така продължава. Чудовищна инфлация се задава, това преведено на езика ни е обедняване. Аз съм управлявал в най-голямата финансова криза в света - гръцката. И не дадохме България да се разклати, не допуснахме дефицити. В най-тежката миграционна криза сме управлявали", допълни Борисов. 

"Нашата кампания ще бъде насочена към това как да излезем от кризата. Толкова е тежко положението, че като гледам как разликите между нас и другите партии се увеличава, много се плаша. Възложил съм на хората, които работят с нас, да мислят как да излезем от тази криза. Има варианти - така, както сме го правили 10 години, разбира се, с всичките ни съседи. Задължително трябва да се направят 7 и 8 реактор на АЕЦ Козлодуй", каза още Бойко Борисов. 

"Контрабандата в страната в момента е достигнала чудовищни нива. Парите за пенсии се пренасочиха село Труд по „пътя на Копринката“ - контрабандата минава необезпокоявано през Варненската, Софийската и Пловдивската митница, а после всичко отива към село Труд. Елементарните назначения под опеката на Румен Радев също минават по „пътя на Копринката“ в пликове. Корабът “Вера Су” потъва така, както потъна илюзията, че хората на Румен Радев могат да управляват държавата! Безхаберие! Радвам се, че дори Корнелия Нинова вече вижда пробойните в дейността на служебния кабинет. В ДБ изживяват катарзис – Атанас Атанасов изведнъж видя, че в щаба на Румен Радев имало агенти на “Държавна сигурност!” А като стояха пред Президентството, не ги виждаха. Христо Иванов пък обявил, че искат проверка на машините. Нещо, за което ние призоваваме от месеци, а те си затваряха очите", коментира още лидерът на ГЕРБ.

България вече е в пълна изолация! Задава се чудовищна инфлация. Това означава обедняване. Управлявахме България при най-тежките финансова и миграционна криза, но не позволих държавата да се разклати. Управлявахме по най-добрия възможен начин ковид кризата - тогава, когато никой не знаеше какво е това коронавирус. Вече светът излиза от пандемията, а тук на ден умират стотици българи!Служебният кабинет излъга пенсионерите - „Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път!“. Обещаха пари на хората, които не могат да гарантират. През януари няма да има пари за пенсии, ако българите продължават да вярват на диктатора Румен Радев. 12 години държавата беше стабилна, както и цената на тока. Само за 5 месеца служебен кабинет цената на тока скочи от 70 лв. на 400 лева! С тези “мерки” до Нова година токът ще струва 500 лв.!Румен Радев си позволява да се бърка в работата на Конституционния съд и да се меси в решенията на съдиите. Кирил Петков смята, че Лозан Панов трябвало да бъде главен прокурор, защото му е симпатичен. Това е разбирането им за промяна на съдебна система, така „почтените“ управляват България. Зарaди позициите на Румен Радев България вече е в дълбока изолация. Няма път, няма посока, няма стабилност, няма отговорни хора. Контрабандата в страната в момента е достигнала чудовищни нива. Парите за пенсии се пренасочиха село Труд по „пътя на Копринката“ - контрабандата минава необезпокоявано през Варненската, Софийската и Пловдивската митница, а после всичко отива към село Труд. Елементарните назначения под опеката на Румен Радев също минават по „пътя на Копринката“ в пликове. Корабът “Вера Су” потъва така, както потъна илюзията, че хората на Румен Радев могат да управляват държавата! Безхаберие! Радвам се, че дори Корнелия Нинова вече вижда пробойните в дейността на служебния кабинет. В ДБ изживяват катарзис – Атанас Атанасов изведнъж видя, че в щаба на Румен Радев имало агенти на “Държавна сигурност!” А като стояха пред Президентството, не ги виждаха. Христо Иванов пък обявил, че искат проверка на машините. Нещо, за което ние призоваваме от месеци, а те си затваряха очите. Няма друга партия освен ГЕРБ, която да може да извади България от кризата. Това е и мотото ни за предстоящата кампания. Направихме много за страната в последните години. Ние сме по-силни от хаоса!

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 9 октомври 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Галин
    09 окт 2021 23:43

    пълен та*ак е тоя боко

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега