Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Българите избраха най-некомпетентните хора, всички ще платим промяната /Видео/

Борисов: Българите избраха най-некомпетентните хора, всички ще платим промяната /Видео/

Кметът на Бургас Димитър Николов изрази притеснение, че поради неизграждането на Северния обход на Бургас ще се създаде изключително затруднение в движението от града към Сарафово, Поморие, Несебър и Слънчев бряг.

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. България не е застрашена от енергийна криза, а от Киро и Асен. Всички ще платим, че докарахме промяната. Днес ние може да вземем газ и от Гърция, и от Турция, отвсякъде. Но трябва сега да има мислещ министър. А когато прякорът му е Кеша, той не е отишъл да си резервира капацитет. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира по време на посещение в Бургас последните събития в страната.  

"Ако Делян Добрев сега беше министър, още преди два месеца, когато започна войната, аз щях да съм го пратил в Гърция, щяхме да сме си сложили банкова гаранция и да сме си гарантирали нещата", заяви още бившият премиер. "Помните ли, когато ви показах реверсивните компресори, подменихме десетки - най-добрите, с най-мощните, американски, най-добрата фирма, за да може да вкарваме от Турция и от България в Турция, в Гърция, в Румъния, в Сърбия - 100 процента диверсификация. На 31 декември тази година трябваше да е готова и гръцката връзка", каза още Борисов.  На 31 декември трябваше да е готова гръцката газова връзка. Сега от 22 държави, които търгуват с Русия, газът е спрян само на България. Българите ще платят страховити цени, предрече Борисов. 

Сега какво ще направят – посредници чакат богатите българи да платят скъпия газ. Връщат посредниците и ще крадат около 100 – 150 млн. на месец. Бизнесът ще фалира. Всички хотели на газ ще фалират, детски градини, училища. Всички ще платим, че докарахме промяната, заяви Бойко Борисов.Той настоя незабавно да си отиват и да застава компетентен човек, който да решава днес въпросите. Според него, ако днес управлява ГЕРБ нито токът ще се вдигне, нито газът.Борисов коментира още, че едни предсрочни избори сега, с машините в ръцете на Асен Василев, са безсмислени. Пак ще направят измама, освен това на мен държавната пара много ми свиди, каза Борисов. Обраха ви, докато говорят за кюлчета и чекмеджета, като балъци ви обраха. Това е промяната, каза още веднъж Бойко Борисов.



Снимка: ГЕРБ - Бургас


Според него, Корнелия Нинова прави най-добрата политика. "Тя действа най-правилно. Партията е такава, че не може да се направи на ястреб, но нейните политики - военната промишленост работи на макс", допълни той. Той коментира и предстоящото посещение на българска делегация в Украйна. "Днес ще отидат да похарчат стотици работни заплати... Отиват там, за да си правят селфита!", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Кметът на Бургас Димитър Николов изрази притеснение, че поради неизграждането на Северния обход на Бургас ще се създаде изключително затруднение в движението от града към Сарафово, Поморие, Несебър и Слънчев бряг. Николов каза още, че вече има сериозна жалба от ръководството на Летище Бургас, че се притесняват за чартърната програма заради невъзможността от пътната връзка между града и летището. "Настояваме правителството да осигури средствата за изпълнителя, който вече е просрочил много към своите подизпълнители и не може да си довърши пътя до началото на сезона. По договор на 17 май трябваше да е завършен." 

Бившият енергиен министър Делян Добрев изрази съмнение, че страната ни не е открила своя сметка в "Газпромбанк" умишлено. "От 22 държави в Европа само ние не си открихме сметка в "Газпромбанк". Това е следващата стъпка след уволнението на Николай Павлов. Не искат да го има руския газ, за да купуват газ от посредници, а той ще е два пъти по-скъп.", категоричен бе Добрев.

Пътят Приморско - с. Писменово

Публикувахте от Boyko Borissov в Сряда, 27 април 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега