Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: ГЕРБ ще търси възможност за правителство, но няма да подкрепи ПП

Борисов: ГЕРБ ще търси възможност за правителство, но няма да подкрепи ПП

Бившият министър-председател посети строежа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Той заяви, че е договорено на "Колежа" да се играе мач от Суперкупата на Европа

ГЕРБ ще продължи да търси възможност за съставяне на правителство, но няма да подкрепи "Продължаваме промяната". Това обяви в Плодвив лидерът на партията Бойко Борисов. Той коментира, че срещите за съставяне на правителство с останалите партии ще бъдат публични, включително и с "Продължаваме промяната".

"Народът иска да има правителство, ние искаме да имаме правителство. Затова ние трябва търпеливо, без никакви емоции, без его, да видим къде при кой мандат може това да се случи. Разбрах, че най-глупавият ми приятел в службите, с който съм работел, бил казал - ГЕРБ да ни подкрепят, без да влязат в правителство. Това е действително глупаво, не ги обиждам. Еми ние ако ги подкрепим, на другия ден може да ги свалим", коментира лидерът на ГЕРБ.

По думите му Кирил Петков е последният човек, който може да говори за прозрачност. "Ако вие нямате памет, хубаво е че вашите машинки, с които записвате имат - той пазаруваше депутатите на ИТН - по лаборатории, по апартаменти, непрозрачно и без камери. В нашето писмо за среща изрично сме казали, че искаме публичност", каза Борисов.

Бившият министър-председател посети строежа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Той заяви, че е договорено на "Колежа" да се играе мач от Суперкупата на Европа. Той е на мнение, че "Христо Ботев" трябва да е пример за изграждането на стадиони на Левски и ЦСКА. "Искам това да е образец. Обещали сме на феновете. Бая пари излезе. Искам това да е еталон, за да можем после да говорим с феновете на Левски и ЦСКА. Има ли проблеми, феновете да ги повдигат веднага. Трябва да се играе тук Суперкупата на Европа. Това е договорено", заяви Борисов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега