Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: И аз искам оставката на Радев

Борисов: И аз искам оставката на Радев

Премиерът е разпоредил да се разговаря с хората от палатките.Относно напрежението по време на Националната конференция на ГЕРБ, Борисов заяви, че то е предизвикано от провокатори.

„И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставката на някого. На Христо Иванов не му я и искам, беше ми заместник толкова години”. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Хасковско.  

„Всеки може да иска оставката на някой. Затова Конституцията е казала – провеждат се избори, на тях се явяват политически партии и те на базата на резултата си правят или самостоятелно или коалиционно правителство. Ако не успеят, се дава път на втората, ако и тя не успее – на третата”, коментира Борисов.

Той увери, че барикадите няма да бъдат премахнати със сила. Премиерът е разпоредил да се разговаря с хората от палатките.Относно напрежението по време на Националната конференция на ГЕРБ, Борисов заяви, че то е предизвикано от провокатори.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Иван Мирчев
    12 авг 2020 16:09

    Борисов направи полицаите като мумии да стоет прави и ни звук ни стон. Направи ми впечатление протестиращият е сложил ецата близо до краката на полицая и спокойно навежда се взима еце хвърля по партйният дом , после пак, и полицая не може да каже гък, само дето не му ги подаваше. Ето това направи Борисов от полицаите, но пък иначе са длъжни да пазят лумпените. Борисов преобърна полицията в слуги на протестърите, на орлов мост им носеха газирано, вода, испълняваха заповедите им и т н. Борисов трябва да знае че това не са пожарникари тази полиция си има инструкция и закони, има си способи с които да ги спазват, полицаят е държавата която трябва да пази народа а не незакони протести кадето никаде го няма по света! Полицията трябва да си влезе в действие а не от страх на Борисов да стоет прави без звук без стон и да служат за мишена на протестърите, заради страха на Борисов. В момента България е без полиция, пожарникари има но полиция не.

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега